(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Teerijärvelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018
Haluatko palveluammatissasi tuottaa asiakkaillesi maailman parasta palvelua ja päästä osaksi huippu tiimiä?

Etsimme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavaa SIIVOOJAA Kruunupyyhyn, Teerijärven alueelle.

Työtehtäviisi kuuluu siivous ja ruoanjako eri asiakaskohteissamme mm. hoitolaitosympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja tarvittaessa töihin kutsuttava. Työaika sijoittuu arkisin ja viikonloppuisin klo 6-18 välille sopimuksen mukaan. Työtunteja kertyy tarpeesi mukaan 0-15h/vko, mutta mahdollisuus on halutessasi saada lisätöitä Kruunupyyn ja Alavetelin alueilta. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansiota etsivälle.

Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Nautit välillä nopeastakin työrytmistä ja vaihtuvat kohteet eivät saa sinua hämmentymään. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, joustavuutta sekä kohtuullista suomen ja/tai ruotsin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen siivouksesta sekä mahdollisuuden oman auton käyttöön. Myös hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.12.2018.Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -