(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Technopolikseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme TECHNOPOLIKSEEN Vantaan Aviapolikseen.

Technopolis tarjoaa toimitilat isoille ja pienille yrityksille yhteensä kuudessa maassa Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä. Technopolis kehittää, omistaa ja hallinnoi 19 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa modernia muuntojoustavaa toimitilaa sekä työelämän palveluita. Meiltä myös coworking- työtilat ja kokoustilat!


https://www.technopolis.fi           

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” -palveluasenne, matkallamme maailman parhaaksi palveluyritykseksi.

Meillä vastaat kansainvälisen asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta pääasiassa arkisin. Voit tehdä joko aamuvuoroa klo 6-14 tai iltavuoroa klo 15-23 riippuen siitä, kumpi työaikamuoto olisi sinulle sopivampi. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 17.6.2018. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -