(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, tarvittaessa töihin kutsuttava
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Haemme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavaa SIIVOOJAA vahvistamaan tiimiämme kiireisimpinä hetkinä Helsingin keskustaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Tehtävä sisältää ylläpitosiivousta kauppakeskusympäristössä. Työtä tehdään tarvittaessa arkisin sekä viikonloppuisin klo 06-01 välille. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava.

Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, arvostamme hakijoilta joustavuutta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Koulutus ja kokemus alalta katsotaan kuitenkin eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen tai englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan. Arvostamme työntekijöitämme ja pyrimme muokkaamaan työtä sinulle sopivaksi. Molemmin puoliset joustot ja luottamus siivittävät meitä matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi.

Kiinnostuitko? Kerro siitä meille täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi . Hakuaika päättyy 16.12.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -