(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Tampereen keskustaan terveydenhuollon kohteeseen
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Vahvistamme Tampereen yksikköämme.  Haemme nyt SIIVOOJAA  Tampereen keskustaan terveydenhuollon kohteeseen.  Työtehtäviisi kuuluu terveydenhuollonkohteen siivouspalvelusta huolehtiminen. Työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 20.00-23.00  15h/vko Koulutamme työtehtäviin, joten siivouskokemus ei ole välttämätön. Arvostamme reipasta asennetta ja iloista mielt-

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluesimies Heidi Sivonen puh. 029 029 3573. Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.10.2020. Haastattelemme jo hakuaikana.