(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, Tampereen alue
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2019

Vahvistamme Tampereen yksikköämme

Haemme nyt

SIIVOOJIA kulttuuri- ja kirjastokohteisiimme Tampereen alueella

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Haemme nyt kulttuuri- ja kirjastokohteisiimme työntekijöitä aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Mikäli koet, että siivoaminen kulttuuri-, museo- tai kirjastokohteissa voisi olla sinun juttusi, hae meille töihin. Haemme kokopäiväisiä aamu- ja iltasiivoojia sekä osa-aikaisia ilta- ja viikonlopputyöntekijöitä. Työtehtävissä vaaditaan aiempaa siivouskokemusta, työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.5.2019. Haastattelemme jo hakuaikana ja täytämme työtehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.