(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Tampereelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Etsitkö töitä tilojen puhtaanapidon parista? Haluatko olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla? Haemme nyt SIIVOOJAA Tampereelle!


Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme toimistosiivouksesta. Työtä tehdään arkisin klo 06:00-14:00. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta.


Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Katsomme eduksi mikäli omaat jo kokemusta siivoustyöstä, mutta perehdytämme aina kattavasti työhön. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarjotaksesi hyvää asiakaspalvelua, tarvitset työssäsi hyvää suomen kielen ymmärrystä. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa ja hänelle tehdään suppea turvallisuusselvitys.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Työturvallisuus on meille tärkeää, haluamme jokaisen ISS:läisen lähtevän töistä terveenä kotiin. Siksi mahdollistamme käyttöösi aina ergonomiset ja ajankohtaiset työvälineet. Voit lukea lisää osoitteessa https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja hae paikkaa jo tänään! Hakuaikaa on 04.11.2020 asti. Haastatteluun eteneviin olemme yhteydessä puhelimitse viimeistään hakuajan päätyttyä, muihin sähköpostilla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -