(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme kiinteistöhuollossa toimivaan asiakasyritykseemme reipasta

Siivooja Tampereelle

Toimenkuvaan kuuluu rappu- ja toimistosiivoukset. Toivomme hakijoilta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, ahkeraa asennetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarjolla on niin osa-aikaisia kuin vakituisia tehtäviä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kattavan perehdytyksen, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko?

Käy jättämässä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Siivooja Tampereelle.

Mahdollisiin lisätiedusteluihin vastaa TEMP-TEAMin konsultti Inga Koivumäki, puh. +358 40 719 1713 (arkisin klo 9-16) tai s-postitse inga.koivumaki@temp-team.fi.