(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Tampereelle kokoaikaiseen työsuhteeseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Tampereelle reipasta ja asiakaspalveluhenkistä   SIIVOOJAA   Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö viikkotuntien ollessa 37,5h.  Tämä työ sopii etenkin sinulle, joka olet pirteimmilläsi aamusta, sillä työvuorosi ovat ma-pe 6-14.
 
Siivoojana huolehdit käyttäjien viihtyvyydestä huolehtimalla toimisto- ja tuotantotilojen siisteydestä ja puhtaudesta. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. Kohteessa työskentelee myös toinen siivooja, joten kun pääset jyvälle asioista työ on itsenäistä, mutta kaverilta saa tarvittaessa apua.  
 
Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta, vaan voit vakuuttaa meidät myös asenteellasi. Työtavoiltasi olet oma-aloitteinen ja tunnollinen. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa, fyysistä kuntoa sekä työturvallisuuskorttia. Toivomme myös, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa 30.7. palvelupäällikkö  Pirjo Vesa 050 911 0819 
 
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 5.8.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.