(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, Tampere
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Vahvistamme Tampereen yksikköämme

Haemme nyt

AJOKORTILLISTA KOKOPÄIVÄSIIVOOJAA

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun keikkatiimiämme ja vastaat osaltasi asiakasyrityksemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Olet palveluhenkinen, ajokortillinen henkilö ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa.

Työ on kokopäiväinen, aamutyö 5 päivää viikossa. Työpäivät ovat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin, mutta välillä voimme tarjota työtä myös viikonloppuisin.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, haastattelemme jo hakuaikana. Työt täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.