(Poistunut julkaisusta)

Siivooja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Etsimme tamperelaiselle asiakasyrityksellemme tarkkaa, luotettavaa ja omatoimista siivoojaa pitkäkestoiseen, lähes täysipäiväiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävässä aloitetaan viikolla 51 tai 52.

Työ koostuu pääasiassa itsenäisesti ja omatoimisesti arkisin tehtävistä kerrostalojen porras- ja käytävätilojen sekä erilaisten liikekiinteistöjen siivouksista. Välillä töitä tehdään myös työparin kanssa. Työtunteja viikkoa kohti kertyy lähtökohtaisesti noin 33 tuntia. . Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työpäivät vaihtelevat keskimäärin 5-8 tunnin välillä päivässä. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa etelä- Tampereella.

Etsimme tehtävään työntekijää, jolla on silmää tilojen siisteydelle ja joka voi sitoutua tehtävään pidemmäksikin aikaa. Tehtävään ei edellytetä pitkän linjan siivouskokemusta, vaan kokemustakin tärkeämpiä ominaisuuksia hakijassa ovat aikaansaava työote ja kyky siistiin työn jälkeen. Kokemus siivoustyöstä katsotaan kuitenkin eduksi. Työ edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Oma auto ja B-ajokortti ovat hakijalle eduksi, sillä työkohteiden sijainnit saattavat vaihdella työpäivänkin aikana.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.