(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, Tampere, Winclean Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä  niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!


Etsimme asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle kiertäviä siivoojia Tampereelle erilaisiin kohteisiin. 


Asiakkaamme tarjoaa sinulle tiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, perehdytyksen työtehtäviin ja sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Saat myös mukavat työkaverit ja tehokkaan työtiimin.

Tärkeintä tässä työssä on, että sinulta löytyy asiakaspalveluasennetta ja luotettavuutta, kaiken muun pystymme tarvittaessa sinulle opettamaan. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, erityisesti peruspesuista ja ylläpitosiivouksesta, ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Oma auto ja ajokortti ovat ehdottomasti plussaa, sillä kierrät työssäsi erilaisissa kohteissa siivoamassa. 

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset siivoustehtävät monipuolisissa kohteissa. Töitä on vaihtelevasti viikon aikana, pääsääntöisesti kuitenkin arkisin klo 6.-16.00 välillä, mutta myös viikonloppu- ja iltatöitä on silloin tällöin. Työtunteja sinulle tässä työssä kertyy 35- 40h/vko.

Työ alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä ja valitun henkilön kanssa tehdään vakituinen työsopimus. Palkkaa maksetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan, kohteesta riippuen joko 10,88€/h tai 11,43€/h. 

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, jätäthän hakemuksesi meille sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.