(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, Tampere, Winclean Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Etsitkö monipuolista ja vaihtelevaa työtä ja ehkä hieman myös lisävastuuta?  Meillä olisi täällä Tampereen alueella paikka auki kiertävälle siivoojalle Wincleanille.

Tässä liikkuvassa roolissa toimit monipuolisissa siivoustehtävissä. Teet ylläpitosiivousta ja peruspesuja eri asiakaskohteissamme ja toimit esimerkiksi kohteiden vakisiivoojien sijaisena. Lisäksi toimit palveluohjaajiemme apukäsinä ja huolehdit pyykkihuollosta sekä tarviketäydennysten toimittamisesta kohteisiin. Mahdollisesti myös opastat uusia työkavereitasi tehtäviinsä. Tässä siis muutama esimerkki, mistä työvuorosi koostuvat. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiville ja klo 6-15 väliselle ajalle, mutta mukaan mahtuu myös ilta- ja viikonloppuvuoroja tilanteesta riippuen. Työtunteja kertyy viikossa täydet 37,5h.

Tässä työssä toivomme, että sinulla olisi jo valmiiksi siivousalan kokemusta. Tärkeää on myös, että tulet toimeen ihmisten kanssa ja pidät hektisestä meiningistä. Työn liikkuvuuden vuoksi sinulta löytyy B-ajokortti. Me puolestamme lupaamme sinulle työtiimisi täyden tuen, asiallisen perehdytyksen ja puitteet sekä mukavan vakituisen kokoaikatyön paikallisessa pitkän linjan perheyrityksessä. Eikä työkaveritkaan itse asiassa hassumpia ole!

Tällä hetkellä meillä on kaksi avointa paikkaa, toinen on vakituinen työsuhde ja toinen määräaikainen ainakin joulukuun loppuun.

Jos pidät monipuolisuudesta ja vaihtelusta työssäsi, kerro meille itsestäsi ja odotuksistasi työn suhteen. Kannattaa toimia vikkelästi, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Mikäli sinulle herää jo tässä vaiheessa kysymyksiä, niitä voit esittää meille osoitteessa anna.virtanen@nordic.fi  Olemme sinuun yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.