(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, Tampere Lielahti
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Vahvistamme Tampereen yksikköämme


Haemme nyt


SIIVOOJAA Tampereen Lielahteen


Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. Työaika on maanantaista perjantaihin klo 5.00-6.00 alkaen, keskimäärin 30,5 tuntia viikossa. Siivouskohteina on toimisto, vaatekauppa sekä asuinkerrostalo. 

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. Katsomme eduksi työturvallisuuskortin. 


Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!


Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, haastattelemme jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.