(Poistunut julkaisusta)

Siivooja talvilomien tuurauksiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA eri asiakaskohteisiimme Kuopioon.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat eri asiakaskohteidemme siivouksesta sijaistaen lomien ajan ja tehden tuurauksia eri kohteissa. Työvuorot vaihtuvat työkohteen mukaan ja työtä tehdään asiakkaan tarpeen mukaan aamu- ja iltavuorossa arkisin. Työtunteja kertyy viikossa 0-37,5 tuntia. Lomatuurauksien aikana työtä on 4-7,5 tuntia päivässä, 25-37,5 tuntia viikossa. Työsuhde on vakituinen ja toistaiseksi töihin kutsuttavan sopimus. Etsimme työhön henkilöä, joka pystyy työskentelemään myös arkiaamuisin.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on työkokemusta siivousalalta. Et hämmenny työkohteiden vaihtuessa, tartut työhön ripeästi ja nautit vaihtelusta. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.2.2018, mutta paikka täytetään heti etsimämme henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -