(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, Tähtisiistijät Oy (Järvenpää)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Tähtisiistijät Oy on kotimainen kasvava siivousalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen luotettavaa ja laadukasta siivousalan palvelua. Lisää yrityksestämme www.tahtisiistijat.fi.

Tähtisiistijät Oy etsii nyt kauttamme positiivista ja toimeen tarttuvaa siivoojaa. Työsuhde on alkuun määräaikainen ja osa-aikainen (22-37,5 h / viikko), mutta yritykseen on tarkoitus työllistyä myöhemmin vakituisesti ja kokoaikaisesti.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa kotisiivousta sekä pienemmissä määrin toimistosiivousta. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta siivousalan tehtävistä. Sinulla on reipas ja oma-aloitteinen ote työntekoon ja teet työtäsi hyvällä asenteella. Olet luotettava tiimipelaaja ja sinulle asiakkaan tyytyväisyys on tärkeää. Odotamme sinulta myös sujuvaa suomen kielen taitoa ja työn liikkuvan luonteen vuoksi ajokortti on välttämätön.

Töitä tehdään pääsääntöisesti Järvenpäässä, mutta työkohteita on myös Hyvinkään, Mäntsälän, Keravan ja Tuusulan alueella. Työpäivä alkaa kuitenkin pääsääntöisesti Järvenpäästä ja työajat sijoittuvat arkipäiville klo 9-17 välille. Palkan suhteen noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Oletko etsimämme positiivinen siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.