Siivooja, Tahko
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2021

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella, jonka palveluksessa on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Heidän asiakkaitaan ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin.

Oletko itseohjautuva siivousalan osaaja vailla uusia haasteita? Saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Etsimme nyt RTK-Palvelun kasvavaan joukkoon Tahkovuorella sijaitseviin asiakaskohteisiin SIIVOOJIA!

Siivouksen tehtävissä tulet vastaamaan Tahkovuorella sijaitsevien asiakaskohteiden monipuolisista siivoustehtävistä. Tehtävissä menestyminen edellyttää itsenäistä otetta työhön, joustavuutta ja vuorotyövalmiutta mutta ennen kaikkea oppimisvalmiutta ja oikeaa asennetta! Aiempi kokemus siivousalalta sekä suoritetut kiinteistöalan tutkinnot luetaan hakijan eduksi, mutta asenne ratkaisee.

Kohteiden sijainti huomioiden hakijalta edellytetään voimassa olevaa B-luokan ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa. 

Tarjolla on monipuolinen työtehtävä upeassa Tahkovuoren miljöössä ainakin kesäsesongin ajaksi. Töitä on tarjolla viikon jokaisena päivänä, työpäivien pituus noin 5-6 tuntia.

Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES:in mukaan.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään kotisivuillamme!

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 Hilppa Kukkonen RTK-Henkilöstöpalvelusta, p. 045 231 0590 tai hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1481032
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio, Nilsiä, Siilinjärvi