Siivooja Sysmä / Hartola
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Siivooja

Etsimme nyt siivoojia Sysmään ja Hartolaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Siivottavat kohteet ovat liiketiloja sekä yritysten toimisto- ja sosiaalitiloja. Sinulla on mahdollisuus työskennellä molemmissa paikoissa tai vain toisessa, jolloin voit tehdä vähemmän tunteja.

Odotamme sinulta

Kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Toivomme, että olet reipas ja oma-aloitteinen työntekijä, ja valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen työhön. Kohteiden sijainnin vuoksi sinulla olisi hyvä olla auto käytössäsi.

Muuta

Täytä hakemus osoitteessa www.eezy.fi Jos sinulla on jo hakemus meillä, soita 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477731
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Hartola, Sysmä