Siivooja Suonenjoelle
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Tehtävämme on pistää kaikki ihmisen tuottama uudelleen käyttöön, kenties joskus vielä avaruudestakin. Mutta juuri nyt meillä on runsaasti avoimia työtehtäviä maapallolla! Liity remmiin mukaan ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI SUONENJOELLE

 

Etsimme reipasta siivoojaa huolehtimaan asiakkaidemme tilojen viihtyvyydestä ja päivittäisestä puhtaanapidosta. Työsi sisältää erilaisten toimitilojen päivittäistä ylläpitosiivousta, unohtamatta ensiarvoisen tärkeää asemaa asiakastyytyväisyyden luomisessa. Pesti on vakituinen ja kokoaikainen, eli viikossa tunteja kertyy täydet 37,5. Työvuorot sijoittuvat maanantain ja lauantain välille ja ajankohdaltaan sijoittuvat päivä-/iltapäiväaikaan. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus vaikuttaa omilla toiveillasi työaikoihin.

 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista palveluasennetta, rohkeutta ja hyvää tekemisen meininkiä – eli olet työtä pelkäämätön ja kohtaat reippaasti työt ja asiakkaat päivästä toiseen! Arvostamme työntekijöissämme luotettavuutta ja itsenäistä työotetta. Aikaisempi siivoustyökokemus on aina eduksesi, mutta meille tärkeintä on, että tuot mukanasi innostuneen ja motivoituneen asenteen oppia. Olet etsimämme henkilö, jos iloinen hymysi ja hyvä fiiliksesi välittyy ympärillesi!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä sekä kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Lisäksi saat meiltä huolellisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi! Meiltä löytyy myös kaikki ison talon henkilöstöetuudet, kuten mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairauskassaan ja saada erilaisia liikunta- ja kulttuurietuja.

 

Odotamme hakemustasi jo innolla, voit jättää sen oikean ylänurkan HAE -painikkeen kautta.

Onko epävarma olo, jäikö jokin mietityttämään ja haluaisit tietää lisää? Kysy rohkeasti asiakasryhmän päälliköltä Sari Hermanoffilta p. 050 383 8439 (arkisin klo 8:00-16:00). 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478728
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila & Tikanoja Lassila & Tikanoja
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Suonenjoki