(Poistunut julkaisusta)

Siivooja-suntio
Tuusulan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Haemme Tuusulan seurakuntaan siivooja-suntiota vakituiseen toimeen.
Työtehtäviin kuuluu siivous seurakuntakeskuksella sekä muissa toimipaikoissa Tuusulassa sekä tarvittaessa suntiona toimiminen seurakunnan eri toimipaikoissa.

Työpäivän aikana joutuu tarvittaessa liikkumaan seurakunnan kiinteistöjen välillä, joten ajokortti ja oma auto on välttämättömiä.
Siivooja-suntion toimenkuvaan kuuluu asiakaspalvelua, tilojen järjestelyä, kalustamista, siivousta ja valvontaa sekä osittainen kiinteistöjen- ja piha-alueiden hoito. Kirkollisten tilaisuuksien yleisjärjestelyt ja suntiotehtävät jumalanpalveluksissa sekä muissa toimituksissa ovat osa työtehtäviä. Myös toimitusten striimaukset kuuluvat tehtäviin. Lisäksi tehtäviin kuuluvat esimiehen antamat muut työtehtävät. Toimessa on myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Hakijan eduksi katsotaan soveltuva koulutus tai laaja työkokemus. Suntion töihin tarvittaessa perehdytetään, mahdollisuus myös suorittaa seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinto.

Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toimeen valittavan henkilön on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn vastaanottamista.
Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 402 mukaisesti ja tehtävän peruspalkka on 2033,06 €/kk. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa kokemuslisää. Kokemuslisää maksetaan työntekijälle peruspalkan lisäksi viiden, kymmenen ja viidentoista vuoden palvelusajan perusteella. Tehtävässä noudatetaan KirVESTES:n säännöksiä ja jaksotyöaikaa, joka on 114,45 tuntia/ kolmen viikon jaksossa. Toimessa on 6 kk koeaika. Siivooja-suntion toimi tulee ottaa vastaan 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja CV:t pyydetään lähettämään 28.2.2021 klo 12.00 mennessä sähköpostiin niklas.turku@evl.fi sekä kati.kiljunen@evl.fi kirjallisesti os: Tuusulan seurakunta, Rykmentintie 34, 04300 Tuusula. Sähköpostin otsikoksi / kuoreen merkintä suntio-siivoojan toimi. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta.
Lisätietoja: johtava suntio Kati Kiljunen p.040 5669559 ja kiinteistöpäällikkö Niklas Turku p.0400 715655.