(Poistunut julkaisusta)

Siivooja SOTE-kohteisiin Pudasjärvelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019
Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Pudasjärvelle.

Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta terveydenhuollon ympäristössä. Tehtävä on pidempi sijaisuus, jonka määräaikaisuus päättyy 7.8.2021. Työsuhde on kokoaikainen ja jaksotyöaika on 112,5 h/ 3 viikossa. Työtä tehdään: aamuvuorossa 6:30-14:30 sekä iltavuorossa 12:30-20:30. Työ sisältää toisinaan myös viikonloppuvuoroja sekä aatto- ja pyhätyötä. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan tes pr2 tai 3. 

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta terveydenhuollon tilojen siivouksesta tai hoitoalalta, alan koulutus katsotaan eduksi. Ymmärräthän työskentelyympäristösi ja osaat sopeutua erilaisiin asiakaspalvelutilanteisiin. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, hyvä peruskunto sekä positiivinen asenne muita ihmisiä ja työntekemistä kohtaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.7.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -