(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Sodankylään
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018

L&T tarjoaa yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea. Haemme vakituisten työntekijöidemme kesälomittajaksi innokasta ja ennakkoluulotonta siivoojaa

KESÄKSI 2018 SODANKYLÄÄN

Työ on monipuolista siivoustyötä sisältäen ylläpitosiivousta sekä ikkunoiden pesua erilaisissa kohteissa. Töitä tehdään maanantaista lauantaihin. Työaika riippuu kohteesta, mutta pääsääntöisesti siivoojamme työskentelevät arkiaamuisin klo 06 alkaen. Määrittelethän käytettävyytesi mahdollisimman tarkasti hakemuksessasi. Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät 15.8. saakka.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa, mutta ilmankin pärjää.

Hae paikkaa osoitteessa www.lt.fi/toihin klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.
P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on paljon osa-aikatyötä tarjolla esimerkiksi opintojen oheen!