(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Simpeleelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Viihdytkö työssä, jossa pääset kohtaamaan asiakkaita? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?


Etsimme motivoitunutta SIIVOOJAA teollisuuskohteeseen SIMPELEELLE vakituiseen työsuhteeseen.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta teollisuusympäristössä. Työaika tulee sijoittumaan pääsääntöisesti arkipäiville ja lauantaille klo 6 -15 välille ja töitä tehdään 4 - 7,5 tuntia päivässä. Työsuhde tulee olemaan osa-aikainen (20 - 37,5h/viikko) ja vakituinen.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä motivaatio tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme.  Katsomme alalle sopivan koulutuksen ja työkokemuksen eduksesi. Lisäksi tehtävään katsotaan eduksi voimassaoleva työturvallisuuskortti. Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset erinomaisen suomen kielen taidon sekä hyvän fyysisen peruskunnon.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota henkilökohtaisia urakehitysmahdollisuuksia ja huomioimalla myös elämäntilanteesi. Siivoustehtävissä tarjoamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä henkilöstölehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomana täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 8.7.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Tehtävää koskevat kysymykset voi esittää sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@iss.fi.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -