(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Seinäjoelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019
Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Seinäjoelle.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous toimistoympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääasiassa arkisin yövuoroissa kello 21-5.00 välillä työtuntien ollessa 35-37,5 tuntia viikossa. Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen ja aikaisemman kokemuksen siivoustyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä sillä perehdytämme hyvin tehtävään. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa ja oma-aloitteista, ripeää työotetta. Oma auto helpottaa kohteeseen kulkemista. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat eduksesi.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.7.2019.  Työ alkaa mahdollisimman pian.


Osaava, sitoutunut ja hyvinvoiva henkilöstö on ISS:n tärkein pääoma ja liiketoimintastrategian perusta. Menestyksekäs ja asiakkaan tarpeet täyttävä palvelu edellyttää vahvaa panostusta henkilöstön hyvinvointiin ja kykyyn palvella asiakasta. Henkilöstön työterveyden, -turvallisuuden ja -kyvyn varmistaminen on keskeinen osa ISS:n johtamista ja päivittäistä toimintaa. Aiommekin olla numero yksi alallamme työterveys-, työturvallisuus- ja ympäristöasioissa.

- ISS on savuton työpaikka -