(Poistunut julkaisusta)

Siivooja (Sastamala)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2020

Asiakkaamme on pirkanmaalainen siivousalan yritys, joka tarjoaa laadukkaita palveluitaan monipuolisiin siivouskohteisiin.

Haemme nyt asiakkaallemme osa-aikaista / keikka

SIIVOOJAA Sastamalaan

kiireavuksi vaihteleviin mökki- ja huvila -kohteisiin.


Töitä on tarjolla varsinkin kesäsesongin aikaan, työajat vaihtelevat mökkikysynnän mukaan.

Toivomme hakijalta kokemusta siivoustyöstä, kokemus lattiakoneen käytöstä katsotaan eduksi. Työ edellyttää aktiivista ja huolellista työotetta sekä hyvää asennetta ja oma-aloitteisuutta. 

Oma auto on tässä tehtävässä välttämätön, jotta kulku työkohteisiin onnistuu.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta! 

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=470 

Lisätietoja tehtävästä saat Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.