Siivooja Sammonkotiin Jyväskylään
Fodbar Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Hallitsetko siivouksen salat? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme siivooja.

Haemme nyt Baronalle siivoojaa työskentelemään uuden Fodbar-konseptin parissa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työtä tehdään Jyväskylässä sijaitsevassa iäkkäiden ihmisten palvelukoti Sammonkodissa. Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Siivoojan työ on kokonaisuudessaan monipuolista ja vaihtelevaa. Edellytämme tehtävään aiempaa kokemusta alalta tai alan koulutusta.

Hakemamme työntekijä on joustava, tehokas ja hän on valmis tarttumaan reippaasti eri työtehtäviin. Tarjoamme osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä mahdollisuuden päästä tekemään töitä uudenlaisen konseptin parissa. Työt alkavat viimeistään 1.9.2021 ja tehtävä on vakituinen ja toistaiseksi voimassa oleva keskimäärin 112,5h/ 3 viikkoon sopimuksella. Noudatamme Maran tesiä palkkauksessa. Me perehdytämme sinut tehtäviin.

Jos mielenkiintosi heräsi, lähetä meille työhakemus oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot