(Poistunut julkaisusta)

Siivooja saaristomuseoon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Kiinnostaisiko saaristomatkailu yhdistettynä liikkuvaan ja itsenäiseen työhön? Oletko reipas ja aikaansaava tyyppi, jolla on jo jonkin verran kokemusta siivouksesta? 

  

Etsimme kahta osa-aikaista SIIVOOJAA

  

määräaikaiseen työsuhteeseen ESPOON SAARISTOON, Pentalaan. Tässä tehtävässä huolehdit saaristomuseon ylläpitosiivouksesta itsenäisesti ja vastuullisesti. Töitä riittää kahdelle siivoojalle jaettavaksi noin 17 h viikossa. Työajat ovat arkiaamua ja määräytyvät yhteysaluksen aikataulujen mukaan. Matkalippu ja merimaisema kuuluvat työsuhde-etuihin! 

 

Odotamme sinulta huolellisuutta, aurinkoista asiakaspalveluasennetta ja mieluusti noin vuoden kokemusta siivoustöistä. Laitoshuoltajan tutkinto luetaan eduksesi, jos sellainen löytyy takataskusta! 

 

Tarjoamme itsenäisen työn ainutlaatuisessa ympäristössä - tutustu vaikka jo nyt tulevaan työkohteeseesi osoitteessa https://www.kulttuuriespoo.fi/fi/node/3400. Nämä pestit ovat määräaikaisia syyskuun lopulle asti, mutta jos hoidat työsi hyvin, meillä on vakitöitä tarjolla vuoden ympäri. Luotamme työntekijöihimme, panostamme esimiestyöhön ja huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista mm. sairauskassan, henkilökuntakerhojen sekä kulttuuri- ja liikuntasetelien avulla. 

 

Kiinnostuitko? Älä suotta aikaile, vaan hae paikkaa oheisen linkin kautta!

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.