(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, Saaga Apartments, Rovaniemi
Saaga Apartments

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Etsimme siivoojaa keikkaluontoiseen työhön Rovaniemen keskustan alueelle talvisesongille

Saaga Apartments tarjoaa viihtyisää huoneistomajoitusta Rovaniemen keskustan alueella. Etsimmekin nyt siivoojaa keikkaluontoiseen työhön. Työ edellyttää ajokorttia ja auton käyttö mahdollisuutta, sillä huoneistot sijaitsevat eri kohteissa, ja työ sisältää esimerkiksi pyykkien kuljetusta asuntoihin. Oman auton käytöstä suoritetaan korvaus.

Työ on päivätyötä, alkaessa yleisesti kello 11:00-12:00. Voit olla etsimämme henkilö jos olet oma-aloitteinen, ja pidät itsenäisestä työskentelystä. Työ vaatii huolellista, ja samalla ripeää otetta. Toivomme sinulta myös joustavuutta, työn ollessa keikkaluontoista.

Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta siivouksesta, sillä työhön sinut perehdytetään. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan kuitenkin eduksi. Aloitusajankohtana on marraskuun puoliväli ja toivomme sinulta mahdollisuutta työskennellä koko talvisesongin ajan.

Ilmoitathan myös jos sinulla on kiinnostusta tehdä keikkaluontoisesti tarjoilijan tehtäviä eri tilaisuuksissa.

Linkki Saaga Apartments kotisivuille.

Jos kiinnostuit paikasta niin laitathan meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Olethan myös yhteydessä jos sinulla heräsi kysyttävää työhön liittyen!