(Poistunut julkaisusta)

Siivooja / ryhmänvanhin / kohdevastaava
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Hei sinä siivouspalvelujen ammattilainen! Kaipaatko uusia haasteita? Tahdotko työhösi uusia vastuualueita, mutta nautit myös suorittavasta työstä?


Etsimme nyt SIIVOOJAA/SIIVOUKSEN RYHMÄNVANHIN/KOHDEVASTAAVAA vahvistamaan Turun tiimiämme.


Tässä tehtävässä työskentelet asiakaskohteidemme ylläpito- ja perussiivouksesta Turun alueella. Lisäksi avustat esimiestäsi esimerkiksi uusien työntekijöiden perehdytyksissä sekä laadunvalvonnassa. Työtä tehdään asiakaskohteiden tarpeiden mukaisesti aamuisin ja iltaisin kuitenkin kello 6-23 välillä. Työ sisältää myös viikonloppuvuoroja. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, tunteja kertyy 37,5 tuntia viikossa. 


Viihdyt tehtävässä, jos pystyt ottamaan vastuuta, sinulla on oma-aloitteinen työote ja olet asiakaspalveluhenkinen. Tehtävässä työskentely edellyttää puhdistuspalvelualan tutkintoa esimerkiksi laitoshuoltajan perustutkintoa sekä kokemusta ylläpito- ja perussiivouksesta. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa, muu kielitaito on plussaa.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tuemme sinua työurasi jokaisessa vaiheessa ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti lisää. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi  ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 16.8.2018.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne. Asiakaslähtöisen palvelukokemuksen lisäksi koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.

- ISS on savuton työpaikka -