(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Ruskolle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2018

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.


Etsimme nyt oikealla työotteella ja reippaalla asenteella varustettua ILTASIIVOOJAA Ruskolle.


Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteemme siivouksesta arki-iltaisin. Työaika sijoittuu tehtäväksi kello 14-18. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Työtehtävissä siivotaan elementtitehtaan toimistoa, sosiaalitiloja ja vähän myös tuotantotilaa.


Huomioimme, jos sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta siivouksesta tai alan koulutus. Kaikista tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen asenne työntekoon. Olet positiivinen ja tartut tarmokkaasti toimeen. Nautit oman työsi jäljen näkemisestä ja omaksut työtehtäväsi kiitettävästi. Perehdytämme sinut ammattilaisen johdolla tehtäviisi.


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 25.11.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -