(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Raumalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta, itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että pääset näkemään työsi jäljen välittömästi?


Etsimme nyt joustavaa ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Raumalle.


Tässä tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta sekä peruspesuista eri asiakaskohteissamme Rauman alueella. Työskentely-ympäristöinä tässä tehtävässä ovat pääasiassa teollisuus- sekä koulukohteita. Työvuorot sijoittuvat aamuaikaan arkipäiville klo 5 - 14 välille vaihdellen. Sovittaessa voit työskennellä myös lauantaisin. Työtunteja sinulle kertyy tässä tehtävässä n. 25 - 30h/vko. Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen 31.5.2020 saakka. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatko saattaa olla mahdollinen tämän jälkeen. Voit kertoa hakemuksessasi, mikäli sinulla on kiinnostusta jatkoon määräaikaisuuden päättymisen jälkeen.


Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta siivousalan työtehtävistä sekä ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Eduksesi katsomme myös aikasemman kokemuksen peruspesuista, siivouskoneiden käytöstä sekä voimassa olevan työturvallisuuskortin. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvää fyysistä peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteisiin. Etsimme luotettavaa, omaa-aloitteista tekijää, jolla on asiakaslähtöinen asenne työskentelyyn.


Me tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jolla on ammattitaitoa ja ratkaisukykyä palvella asiakkaitamme arjessa parhaalla mahdollisella tavalla. Me ISS Palveluilla tarjoamme aina turvallisen työympäristön ja ajantasaiset sekä ergonomiset työvälineet. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme työntekijöillemme tuen ja kehittymismahdollisuuksia kaikissa elämänvaiheissa. Tule mukaan tekemään työtä, jolla on merkitystä! Käy lukemassa lisää osaamisen kehittämisestä ISS Palveluilla täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 3.3.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -