Siivooja Raumalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Raumalle.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous koulu, -sekä päiväkotiympäristöissä. Työsuhde on vakituinen kokoaikainen työajan sijoittuessa tehtäväksi arkipäiville kahteen vuoroon klo 5-23 välille. Työntunteja sinulle kertyy 37,5h/vko. Työskentelet siis vuoroviikoin aamuvuoroissa sekä iltavuoroissa. Tehtävässä siirrytään myös lyhyitä matkoja päivän aikana eri koulu, -ja päiväkotikohteidemme välillä.

Tehtävässä edellytetään suoritettua tutkintoa puhdistuspalvelualalta. Voit siis olla koulutukseltasi esim. laitos,-tai toimitilahuoltaja. Eduksesi on myös aikasempi työkokemus siivousalalta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteisiin sekä aurinkoista asennetta. Tehtävään valitulta tullaan tarkistamaan rikostaustaote lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn ennen töiden alkua.  jonka läpäisy edellyttää nuhteetonta taustaa. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.1.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1218161
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rauma