(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Ranualle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Haluatko nähdä työsi jäljen? Tykkäätkö tarkkuutta ja huolellisuutta vaativasta työstä? Tervetuloa Personalhusetille! Meillä voit yhdistää sinulle sopivalla tavalla arjen, työn ja lomailun.

Haemme nyt SIIVOOJAA vakituiseen työsuhteeseen Ranualle.

Työkohteesi tulevat olemaan ylläpitosiivousta toimistoissa, kaupoissa ja varastoissa. Työaikasi painoittuisi iltaan ja töitä tehdään maanantaista perjantaihin n.16-25h/vk.


Toivomme sinulta kokemusta siivousalalta tai muista töistä, jotka auttaisivat pärjäämään tässä työssä. Lisäksi arvostamme reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai ottamalla yhteyttä jennika.puominen@personalhuset-sg.com/ 050 409 7304.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi