(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Raisioon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uutta

SIIVOOJAA RAISIOON

Etsimme tiimiimme reipasta ja ahkeraa siivoojaa Raisioon vakituiseen työsuhteeseen. Huolehdit  mm. toimisto-ja teollisuustilojen puhtaudesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työtä tehdään viisi päivää viikossa ja työaika vaihtelee 6:00-18:00 välillä. Työtunteja kertyy yhteensä 30- 37,5 tuntia viikossa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vaihtelevan ja vakituisen työn osana hyvää työporukkaa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Aikaisempi siivouskokemus, työturvallisuuskortti ja hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on reipas ja motivoitunut asenne siivoustyötä kohtaan, sekä sujuva suomenkielen taito.

Olisiko tässä sinulle paikka? Jos näin on, naputtele ihmeessä hakemusta tulemaan. Aikailla ei kuitenkaan kannata, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja hommassa edetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, niitä saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta lähetetyt hakemukset.