(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Punkaharjulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uutta  

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Punkaharjulle. Huolehdit yritysasiakkaidemme tilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Voit vaikuttaa itse työvuoroihisi: työtä voi tehdä aamu- tai iltavuorossa maanantaista lauantaihin tai kolmena päivänä viikossa, jolloin työtä tehdään sekä aamu- että iltavuorossa. Viikkotunteja työssä kertyy noin 14. Työ alkaa 27.6.2019.

 

Tässä tehtävässä et tarvitse aikaisempaa siivouskokemusta tai alan koulutusta, reipas työskentelyote ja halu oppia riittää! Työ on hyvin itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan. 

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 12.5.2019 mennessä. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.