(Poistunut julkaisusta)

Siivooja puhdastilateollisuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA Turun Laukkavuoreen.

Meillä vastaat ylläpitosiivouksesta asiakkaamme puhdastilateollisuuskohteessa; toimistoissa ja laboratorioissa. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6:00-12:30 välille ja työtunteja kertyy viikossa 15-37,5. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Osa-aikatyön lisäksi on mahdollisuus tehdä sijaisuuksia kokopäiväisesti. Silloin työaika on vuoroviikoin 6-14 ja 15-23. Työt alkavat mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta vähintään puolen vuoden työkokemusta laitossiivouksesta. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, hyvää suomen kielen taitoa ja älypuhelimen käytön hallintaa. Puhdastilasiivouksesta johtuen työaikana ei saa käyttää koruja, eikä esimerkiksi irtoripsiä. Puhdistuspalvelualan koulutus ja joustavuus katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme hakijoilta tunnollista ja oma-aloitteista työotetta, sekä positiivista asennetta työntekoon.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.3.2020, mutta laita hakemuksesi heti tänään, sillä haastattelut aloitamme jo hakuaikana.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -