(Poistunut julkaisusta)

Siivooja (puhdastila)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Haemme asiakkaallemme Lehmoon osa-aikaista puhdastilojen siivoojaa. Tehtävänäsi on huolehtia kontrolloitujen tilojen siisteydestä kaksi kertaa viikossa. Työskentely tapahtuu aina tiistaisin ja torstaisin klo 6-14.

Toivomme, että sinulla olisi jonkin verran aikaisempaa kokemusta siivousalan tehtävistä, mutta ennen kaikkea reipas asenne, uuden oppimiskyky ja kyky huolelliseen työhön, sillä työtehtäviin perehdytetään kyllä.

Asiakkaallamme on tarve pidempiaikaiselle tekijälle, joten toivomme sinun voivan sitoutua tehtävään pitkäksi aikaa. Työsuhde alkaa tammikuussa määräaikaisella vuokratyösuhteella, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua yrityksen kirjoille määräajan jälkeen.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Piia Sallinen: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.