(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Pudasjärvelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2021

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Haluatko olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla? Haemme nyt SIIVOOJAA Pudasjärvelle!


Työtehtäväsi koostuvat terveydenhuollon asiakaskohteidemme tilojen puhtaanapidosta. Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 6 – 21 välillä, painottuen kuitenkin aamuvuoroihin. Toivomme sinulta joustavaa asennetta, ja valmiutta työskennellä tarpeen mukaan myös viikonloppuisin ja iltavuoroissa. Työsuhde on osa-aikainen (15-30h/viikko) ja määräaikainen 31.03.2021 asti, mutta saattaa jatkua tämän jälkeenkin.


Olet itsenäinen ja reipas tekijä, kokemuksen tai koulutuksen kautta tiedät tarkan työjäljen ja luotettavuuden merkityksen. Erityisesti arvostamme aiempaa kokemusta siivouksesta terveydenhuollonkohteissa, mutta tärkeintä meille on asenne - aito halu palvella asiakastamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä kohteessa asiakaspalvelu hoidetaan suomen kielellä, joten toivommekin sinun puhuvan jonkin verran suomea. Työ on toisinaan raskastakin, joten tehtävässä menestymisen kannalta hyvä fyysinen peruskunto on suotavaa.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja innostavan työyhteisön. Me ISS:llä haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Työturvallisuus on meille tärkeää ja haluamme jokaisen ISS:läisen lähtevän terveenä töistä kotiin. Voit lukea lisää osoitteesta: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja hae paikkaa jo tänään, tai viimeistään 03.02.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -