Siivooja Posiolle
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Oletko aurinkoisen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla pysyy siivousvälineet hyppysissä ja homma niin sanotusti hanskassa? Entäs, miltäpä kuulostaisi ryhtyä kiertotalouden käytännön tekijäksi juuri meidän yrityksessä?  Nyökyttelitkö päätäsi?

Aivan mahtavaa - ei muuta kuin hyppää mukaan meidän remmiin ja tule meille

 

KESÄSIIVOOJAKSI POSIOLLE

 

Vakituisten siivoojiemme kirmatessa kesälaitumille aukenee näytön paikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Etsimme asiakaspalvelualtista siivoojaa: tehtävänäsi on huolehtia suurella sydämellä asiakkaamme toimitilojen kokonaisvaltaisesta puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Työsi sisältää päivittäistä ylläpitosiivousta myymälätiloissa, unohtamatta ensiarvoisen tärkeää asemaa asiakastyytyväisyyden luomisessa!

 

Tehtävä on määräaikainen ajoittuen kesä-heinäkuulle. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti niin, että tunteja kertyy viikossa noin 20h. Siivous tehdään iltapainotteisesti maanantain ja lauantain välillä, noin kello 18.30-22.00.

 

Oletko sinä etsimämme henkilö? Omaat reippaan ja napakan otteen työn tekemiseen ja nautit liikkuvasta työstä. Aikaisempi siivoustyökokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä – hyvä siivoussilmä ja tukeva ote mopista ovat jo hyvä alku. Hymyn ja hyvän fiiliksen tuominen työyhteisöön on meille ehdottoman tärkeää!

 

Mitä me puolestamme tarjoamme sinulle? Meillä L&T:llä pääset tekemään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi. Muistathan myös, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa!

 

Työskentely starttaa kesäkuussa ja nappaamme haaviimme sopivaan henkilön heti sen osuessa kohdalle - älä siis aikaile! Jätä hakemus oikean ylänurkan HAE-painikkeen kautta. Mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä, voit esittää ne rohkeasti: rekry@lassila-tikanoja.fi, muistathan lisätä viestiisi työpaikan viisinumeroisen ID-tunnuksen. Huomaathan ettemme kuitenkaan ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463533
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 16.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila & Tikanoja Lassila & Tikanoja (offre35679683.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Posio