(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Porvoo
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!


Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA koulukohteeseen Porvooseen

Työtehtäviisi kuuluu erilaiset ylläpitosiivouksen työtehtävät koulukohteessa. Työsuhde on vakituinen, kokoaikainen ja työtä tehdään arkipäivisin klo 6-14. Edellytämme sinulta laitoshuoltajan tutkintoa sekä aiempaa työkokemusta oppilaitoksien siivoamisesta.

Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, sillä työ on ajoittain fyysisesti raskasta. Toivomme sinulta myös joustavaa, reipasta ja oma-aloitteista asennetta työn tekoon. Kohteessa on paljon asiakaskohtaamisia pitkin päivää, jotka hoidamme aurinkoisella palveluasenteella. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvan suomen kielen taitoa. Katsomme ruotsin kielen osaamisen myös eduksi. Valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 5.8.2018.




ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -