(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Porvoo
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja työtä pelkäämätöntä ILTASIIVOOJAA Porvooseen.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteemme ylläpitosiivous. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtä on tarjolla 6 päivänä viikossa n. 4 tuntia päivässä: arkisin, viikonloppuisin, sekä pyhäpäivisin. Työaika sijoittuu tehtäväksi alkaen klo 19-20 ja loppuen klo 23-00.

Työ on fyysisesti raskasta, joten tulet tarvitsemaan erittäin hyvää fyysistä peruskuntoa, sekä aurinkoista palveluasennetta.
Työssäsi tulet tarvitsemaan myös hyvää suomen-, ruotsin,- tai englannin kielen taitoa asiakkaan kanssa kommunikoidessa. Edellytämme hygienipassia.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen siivoustyöstä ja alan koulutuksen. Halu oppia on silti siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat perehdytyksen tehtäviisi.

Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, sekä positiivinen asenne työntekoon. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.5.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -