(Poistunut julkaisusta)

Siivooja (Porvoo)
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Peruskunto kohdillaan ja loistava asenne? Tule meille töihin!

Etsimme nyt ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA asiakkaallemme Coorille Porvooseen.

Työtehtävissäsi vastaat toimisto- ja sosiaalitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Tehtävään haetaan kokoaikaista työntekijää, ja työaika on arkisin 4.30 - 12.30 tai 8 - 16 (vuorot vaihtuvat kahden viikon välein).

Viihdyt tehtävässäsi, jos olet luotettava ja reipas. Sinulla on puhdistuspalvelualan perustutkinto tai vastaava koulutus tai vahva alan työkokemus. Tehtäviin sisältyy siivouskoneen käyttöä. Työssä onnistuminen edellyttää hyvää suomen kielen osaamista asiakaspalvelutilanteissa. Työssä tarvitset myös työturvallisuuskortin.

Tuntuiko tehtävä omalta? Onko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 27.05.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Työt alkavat heti toukokuun alussa.

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa!www.personalhuset.fi