(Poistunut julkaisusta)

Siivooja / porrassiivooja (Itä-Tampere, Kangasala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Kartanon Puhtauspalvelut Oy tuottaa kaikki kiinteistöjen, niiden käyttäjien, kiinteistönomistajaorganisaatioiden ja yksityisasiakkaiden tarvitsemat siivous- ja puhtauspalvelut. Kartanon Puhtauspalvelut Oy tekee kerrostalokiinteistöjen ylläpitosiivousta sekä perussiivousta, kuten myös asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityä kotisiivousta. Yritys tuottaa palvelunsa laadukkaasti ja ammattitaitoisesti.

Haemme toimeksiantajayrityksellemme siivoojaa vakituiseen työsuhteeseen. Työsopimus solmitaan suoraan toimeksiantajayrityksemme kanssa ja työt aloitetaan nopealla aikataululla heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Siivoojan tehtävässä työkohteet vaihtelevat kerrostalojen porrassiivouskohteista kotitalouksiin ja muunkinlaisten kiinteistöjen tiloihin. Hakijailta odotetaan innokasta ja tarmokasta työskentelyotetta. Aikaisempi kokemus siivoustehtävistä katsotaan hakijalle eduksi. Työt suoritetaan arkisin päivätyönä, 7,5h/pv ja 37,5h/vko. Työkohteet sijaitsevat pääosin Itä-Tampereella ja Kangasalla. Työt on mahdollista järjestää niin, ettei työntekijä tarvitse omaa autoa työskennellessään.

Täytä hakemus oheisen linkin kautta, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään ripeällä aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Arttu Palolammelta arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 6509.