Siivooja Poriin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Etsimme tiimiimme reipasta AAMUSIIVOOJAA Porin Mikkolaan!


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Työtehtävissäsi vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta myymäläympäristöissä. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkiaamuille klo 6:00-10:00 välille, mutta satunnaisesti on myös lauantaivuoroja. Työsuhde on osa-aikainen (13h/viikko) ja vakituinen. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi, mikäli on kiinnostusta kerryttää lisätunteja muissa kohteissamme.  


Haemme tiimiimme asiakaslähtöisellä asenteella varustettua henkilöä! Viihdyt fyysisessä työssä, omaat tarkan silmän työn jäljen suhteen ja kykenet kommunikoimaan päivittäisessä työskentelyssäsi suomeksi. Tehtävässä menestyäksesi toivomme, että sinulta löytyy myös aiempaa kokemusta siivoustyöstä.


Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa! Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään. Hakuaika päättyy 29.7.2021.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot