Siivooja pienkohteisiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Etsimme nyt Oulun alueelle  SIIVOOJAA.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


Kaipaatko vaihtuvaa työympäristöä? Tässä tehtävässä vastaat eri kohteiden ylläpitosiivouksesta. Työaika sijoittuu tehtäväksi klo 6-14 välille, 7,5h/pv ja 37,5h/viikko.

Tässä tehtävässä et tarvitse aiempaa siivouskokemusta mutta hyvä asenne,  tekemisen meininki ja ajokortti on pakollinen. Perehdytämme tehtävään kohdekohtaisesti. 


Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemus osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Tarjoamme myös loistavan mahdolliseen kouluttautua alalle ja luoda oma työura upeassa ISS kokonaisuudessa. Hakuaika tehtävään päättyy 24.1.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.  www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 
- ISS on savuton työpaikka -
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1329673
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu