(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, Pieksämäki
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

L&T on huomisella töissä! Meitä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Liity remmiin mukaan ja tule meille kirjaimellisesti siistiin työhön!

 

Etsimme Pieksämäelle osa-aikaista

 

SIIVOOJAA

 

Tässä työssä pääset huolehtimaan meidän myymäläkohteestamme sekä muista alueen pienemmistä kohteista. Kyseessä on päivittäistä ylläpitosiivousta, eli huolehdit kokonaisvaltaisesti toimitilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä. Siivousta tehdään maanantain ja sunnuntain välillä, ja työpäivä alkaa useimmiten aamulla kello 5:00. Työtunteja tässä tehtävässä kertyy yhteensä n. 30h/vko. 

 

Mitä toivomme sinulta?

Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten - perehdytämme ja opastamme sinut tehtäviisi työsuhteen alussa. Lisäksi arvostamme luotettavuutta ja itseohjautuvuutta: työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kunnossa. Toivomme myös, että viihdyt ihmishulinassa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä, sillä työt tehdään myymälän aukioloaikoina. Asiakkaita ilahduttava hymy ja palveluasenne ovat valttikorttejasi. Miellä asenne ratkaisee, opetamme kaiken muun! 

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

Me perehdytämme sinut huolella tehtäviisi ja varmistamme jatkossakin osaamisesi ylläpidon ja kehityksen erilaisilla koulutusmahdollisuuksilla. Lisäksi saat esimiehen täyden tuen työllesi ja asianmukaiset työvälineet helpottamaan arkeasi. Ison talon henkilöstöetuudet ovat myös sinua varten!

 

Hae paikkaa pikimmiten nettisivujemme kautta oheisesta linkistä, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä tähän työpaikkaan tai rekrytointiin liittyen, voit esittää ne osoitteeseen: rekry@lassila-tikanoja.fi. 

 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo