Siivooja, Petäjävesi
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021
Asiakkaamme tarjoaa kotisiivouspalveluiden ohella erilaisia erikoissiivouksen palveluita erilaisille kohderyhmille. Asiakkaamme kulmakivinä ovat rehellisyys, turvallisuus sekä asiakkaiden kuunteleminen. He kunnioittavat asiakkaiden toiveita ja toimivat vastuullisesti. Asiakkaamme haluaa kehittää toimintaansa kokoajan ja palaute on heille tärkeää.

Etsimme nyt kyseiselle asiakkaalle Petäjävedelle

SIIVOOJAA

Työ on osa-aikaista ja alkuun työtunteja viikossa on 10-15 h/vko. Työ alkaa mahdollisimman pian. Työkohteet sijaitsevat Petäjäveden alueella. Omaa autoa tai ajokorttia on eduksi. Työnkuvaan kuuluu kotisiivoukset yksityiskodeissa, rappusiivous sekä toimitilasiivous.

Tehtäviin kuuluvat monipuoliset siivoustyöt kuten pölyjen pyyhkiminen, imurointi, lattioiden kosteapyyhintä, kosteiden tilojen siivoukset, ikkunoiden pesut, kaapistojen pesut yms.

Työ soveltuu erinomaisesti henkilölle, joka on etsimässä itselleen osa-aikaistatyötä tai mahdollisuutta lisätienestiin vaikka opintojen ohessa.

Palkkaus kiinteistöpalvelualan työntekijöiden tes:n mukaan huomioiden työkokemus vastaavista tehtävistä. Lähtöpalkka ilman kokemusta tai vähäisellä kokemuksella on 11.02 €/h. Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkisin klo 7-18 välillä. Työtä tehdään itsenäisesti sekä työparin kanssa. Välttämättä sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä, tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio työtä kohtaan sekä työelämänpelisääntöjen tunteminen.


Edellytämme sinulta

Positiivista ja motivoitunutta asennetta
Ammattiylpeyttä siivoamista kohtaan
Asiakaspalveluhenkisyyttä
Halua oppia uutta
Luotettavuutta
Hyvää fyysistä peruskuntoa
Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan
Perehdytyksen tehtäviin
Motivoituneen työilmapiirin


Kiinnostuitko?

Hae työpaikkaa oheisen linkin kautta. Täytä valmis hakemuspohja ja liitä tarvittaessa mukaan oma hakemuskirje sekä ansioluettelo.

Lisätietoja tehtävästä antaa Valtti Henkilöstöratkaisuilta Piia Joki-Erkkilä p. 050 555 1880 tai piia@valttiratkaisut.fi.


Lisätietoja

Piia Joki-Erkkilä
Johtava työsuhdeasiantuntija
Valtti Henkilöstöratkaisut Oy || Keskustori 1 A 2, 33100 Tampere || Kauppakatu 14 A 27, 40100 Jyväskylä
050 555 1880 || vaihde 010 320 3920
piia@valttiratkaisut.fi || www.valttiratkaisut.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot