(Poistunut julkaisusta)

Siivooja / pesijä elintarvikekohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA/PESIJÖITÄ asiakaskohteeseemme Kouvolan seudulle Kuusankoskelle.


ISS:n siivouspalveluissa laadukas lopputulos ratkaisee. Määrittelemme yhdessä tavoitteet ja varmistamme omien laatuprosessiemme avulla oikean lopputuloksen. Varmistamme palvelun laatutason tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoma turvallisuuden.

Meillä vastaat asiakaskohteemme tuotantokoneiden ja -laitteiden pesuista ja mahdollisista muista tuotantosiivouksista elintarviketehdasympäristössä. Työ on kolmivuorotyötä arkisin ja lauantaisin klo 5-00 välillä. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 20-37,5 viikossa. Työ on määräaikainen 30.9.2019 asti, mutta saattaa jatkua myös tämän jälkeen.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä sekä alan koulutus. Työssäsi tarvitset erityisesti hyvää peruskuntoa ja voimaa, sillä pestävät tuotantokoneet ovat painavia, sekä suomen kielen taitoa. Katsomme eduksi hygieniapassin sekä työturvallisuuskortin. myös oman auton käyttömahdollisuudesta on etua kohteen sijainnin vuoksi. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 23.6.2019 ja työ alkaa mahdollisimman pian.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -