(Poistunut julkaisusta)

Siivooja perussiivouksiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019
Pidätkö työskentelystä ilta-aikaan? Nautitko itsenäisestä työskentelyrytmistä?

Etsimme nyt kahta peruspesutaitoista SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Jyväskylän keskustan alueelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Meillä vastaat asiakaskohteemme lattioiden peruspesuista toimistoympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville pääsääntöisesti klo 14-24 välille, mutta myös muut työvuorot voivat olla mahdollisia. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä ja peruspesuista, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset erityisesti hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa voit kehittää ammattitaitoasi ja oppia uutta. Huolehdimme työntekijöistämme ja kannustamme heitä kehittymään työssään sekä mahdollisuuden opiskella siivousalaa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 7.7.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -