(Poistunut julkaisusta)

Siivooja perussiivouksiin ja sijaisuuksiin, Tampereen alue
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

Vahvistamme Tampereen yksikköämme

Haemme nyt

PERUSSIIVOUSTAITOISTA SIIVOOJAA

Perussiivoustaitoisena siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Olet palveluhenkinen, oma-aloitteinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Sinulla on erinomainen asenne työhön ja olet joustava sekä vastuullinen.

Edellytämme perussiivouskokemusta sekä yleisimpien perussiivousmetelmien osaamista, kuten lattian perussiivous ja vahaus. Alan koulutus katsotaan eduksi.

Työaika vaihtelee perussiivoustyön ja ylläpitosiivouksen sijaisuuksien mukaan, työvuoroja pääsääntöisesti arkisin, aamu-, ilta- tai yövuorossa.

Hakijalta edellytetään voimassa olevaa B-ajokorttia.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, haastattelemme jo hakuaikana. Täytämme työtehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.