Siivooja peruspesuihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Oletko siivousalan ammattilainen vailla uusia haasteita?

Helsingin tiimissämme on tilaa peruspesutaitoiselle siivoojalle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Etsimme tiimiimme siivoojaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työaika sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville kello 06-24 välille, satunnaisesti myös viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työtä tehdään useissa eri asiakaskohteissamme.

Tehtävässä edellytetään aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja alan koulutusta. Etsimillämme henkilöillä on asiakaspalvelualttiutta ja sujuva suomen kielen taito sekä ajokortti. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä suoriutumiselle. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsuhteen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Odotamme hakemustasi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaikaa on 31.1.2019 saakka. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1331742
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki